medyauzmani.com
Açık tavuk tabağı – Kalite’nın mutfağı – Yemek Fikirleri

Açık tavuk tabağı – Kalite’nın mutfağı

Açık bir tavuk yemeği

Açık tavuk yemeğinin malzemeleri
hamur malzemeleri
1 poşet yaş maya – 30 gr.
1 bardak su
1 yemek kaşığı toz şeker
6 su bardağı un
2 yumurta sarısı
1 su bardağı süt suyu
1 su bardağı ayçiçek yağı
bir tutam tuz
bileşenler için bileşenler
8 parça tavuk
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
3 soğan
2 sap kereviz
1 yemek kaşığı biber salçası
1 su bardağı tavuk suyu
20-25 adet siyah zeytin
tuz
karabiber
Arasına sürmek için malzemeler
125 gram tereyağı
üst bileşenler
Çedar peyniri – rendelenmiş

Yaş maya, su ve toz şekeri karıştırma kabında karıştırıp 10 dakika bekletin.
Unu ayrı bir karıştırma kabına alıp ortasını havuz gibi açıp maya karışımı, yumurta, süt ve ayçiçek yağını ekleyin.
Hamurun kenarlarından tuz ekleyin, önce çatal yardımıyla, hamur toplanmaya başladıktan sonra elinizle yoğurmaya başlayın.
Hamuru biraz un ile tezgaha alıp güzelce yoğuruyoruz.
Daha sonra hamuru yoğurduğunuz kaba alıp üzerini streç film ile güzelce kapatın ve 1 – 1,5 saat mayalanmaya bırakın.

Doldurma için malzemeler
Tavuğu kaynatın.
Haşlanmış tavuğu kemiklerinden ayırın ve doğrayın.
Tavayı ocağa alın, zeytinyağını ekleyin ve ısıtın.
Kızgın yağa ince doğranmış soğanı ekleyin ve yumuşayana kadar soteleyin.
Soğan yumuşayınca ince kıyılmış kerevizi ilave edip karıştırın.
Ardından biber salçasını ve haşlanan sudan tavuğu ekleyip karıştırın.
Kıyılmış tavuk etini karışıma koyun ve karıştırın.
Siyah zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıp elinizle parçalayın ve tavuklara ekleyin.
Tuz ve karabiber ekleyin, karıştırın ve ocağı kapatın.

hamur malzemeleri
Hamuru 4 eşit parçaya bölün.
3 tanesini yemek tabağı büyüklüğünde açın.
Birini yemek tabağından daha ince ve büyük olacak şekilde açın.
Tabak büyüklüğünde kestiğiniz hamurları tezgaha alın.
Oda sıcaklığındaki tereyağ ile hamuru elinizle ovun.
İkinci ve üçüncü hamura da aynı şekilde devam ediyoruz.
Tepsinin son boyutunda açtığınız hamurları üzerine koyup kenarlarından fazla gelenleri altına katlayarak katlıyoruz.
Daha sonra hiç yağ kullanmadan merdane ile tepsinizden biraz daha büyük olacak şekilde açın.
Hamuru dörde katlayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
Kenarları fırın tepsisinden sarkacak şekilde fırın tepsisine yerleştirin.
Hamurun ortasına hazırladığınız tavuklu karışımı koyun, ortası açık kalacak şekilde kenarlarını kapatın ve hamurun üzerine tereyağı sürün.
Pizza gibi düşünebilirsiniz.
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 40 dakika pişirin.
Fırından çıkarmadan 10-15 dakika önce rendelenmiş kaşar peynirini tabağın açık kısmına serpiştirin.

Açık bir tavuk yemeği

yayın tarihi Kategoriler Köfte, tavuk yemekleriekler Sezon 10, Bölüm 15, Kalite Lezzet, Kalite Mutfak, biber salçası, börekler, kaşar peyniri, kereviz, kereviz sapı, süt, tavuk, tavuk incik, tavuk suyu, tavuk yemekleri, tavuk sarma, tereyağı, un, yaş maya, yemek, Tarifler, yumurta ve zeytin

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın

www.xxx videos com negozioporno.com tamilsex.com !لقطات ساخنة tinatube.net صور اباحية locanto escort greatxxxtube.com xxx sex video .com g telugu assoass.mobi www.vixen.com wife cheating porn porno-zona.com saree bf the broken marriage vow june 7 2022 full episode teleseryeepisodes.com viral scandal march 3 2022 full episode nadia ali sex flyporn.info yourporn. sexy desisexygirl karateporn.mobi xxx hidi com افلام سكس هندي sexuscam.net نيك مدرب المحله افلام سكس شغالات pornforlife.org سارى جى ajay devgan aishwarya rai trahito.net kerala sex .com goli chal javegi porn555.me sex long time formula in hindi sex hd videos daporn.mobi tamil blue film hot hot vani kapoor gangstaporno.com indian kuwari ladki سكس فل secretsporn.com جنس قديم