medyauzmani.com
Berberim Sur (Perslin) – Yemek Fikirleri

Berberim Sur (Perslin)

Ekşi Pirpirim (semizotu) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Soğanları küçük küpler halinde kesin. Altın kahverengi olana kadar yağ ile bir tavada kızartın.
  2. Soğanlar pembeleştikten sonra salçayı ekleyip 2 dakika kavurun.
  3. Mercimek, haşlanmış nohut, sıcak et suyu ve sumak suyunu ekleyin.
  4. Son olarak ince doğranmış semizotu tencereye alıp 10 dakika kaynattıktan sonra naneyi ekleyip ocaktan alın. Yarım saat dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. ☺️

Fotoğraflı Pirpirim Ekşi Hamur (Kirpi) tarifi

Berberim Sur (Perslin)
Berberim Sur (Perslin)

En popüler mutfak ve ev eşyalarında kaçırılmayacak fırsatlar için tıklayın.

4 milyon kişi tarafından takip edilen Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

9 milyondan fazla kişi tarafından indirilen Lezzetli Tarifler uygulaması ile. 800.000’den fazla Denenmiş ve test edilmiş tarif her zaman yanınızda. Siz de hemen indirin.

Berberim Sur (Perslin) 21.10.2022 22:55 tarihinde gönderildi.

Bu sayfa 21.10.2022 22:56 tarihinde güncellenmiştir.

çorba tarifleri
Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın