medyauzmani.com
Buğday Çorbası (bölünmüş) (kesmeyin veya kırmayın) – Yemek Fikirleri

Buğday Çorbası (bölünmüş) (kesmeyin veya kırmayın)

  1. Öncelikle yoğurdu, yumurta sarısını ve unu güzelce çırpıyoruz mikserle iyice çırpıyoruz tamamen homojen hale geldikten sonra suyu ekleyip bu şekilde çırpmaya devam ediyoruz.
  2. Dondurulmuş buğday kullandım, hazırladığım karışıma ekledim ve sürekli karıştırarak kaynattım.
  3. Kaynamaya başlayınca altını kısın ve kaynatın. Son olarak naneyi sıvı yağ ve tereyağı ile kavurun ve üzerine serpin.
  4. Çorbanızın dalgalı olmaması için sıcaklık farkı olmaması gerekir, sıcak çorbaya nohut ve diğer dondurucular gibi maddeler eklediğinizde kesiklere neden olabilir.
  5. O halde yoğurt ve diğer malzemeleri güzelce karıştırdıktan sonra buzluktan çıkanları da ekleyip pişmeye bırakalım.
  6. Yumurta akı da bazı durumlarda kesilebilir, o yüzden sarısını kullanalım. Yine de dalgalı olursa çorbaya bir tutam limon tuzu ekleyip bir deneyin 😉

Resimlerle Buğday Çorbası (Bölünmüş) (kesip kırmayın) tarifi

Buğday Çorbası (bölünmüş) (kesmeyin veya kırmayın)
Buğday Çorbası (bölünmüş) (kesmeyin veya kırmayın)
Buğday Çorbası (bölünmüş) (kesmeyin veya kırmayın)
Buğday Çorbası (bölünmüş) (kesmeyin veya kırmayın)

En popüler mutfak ve ev eşyalarında kaçırılmayacak fırsatlar için tıklayın.

4 milyon kişi tarafından takip edilen Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

9 milyondan fazla kişi tarafından indirilen Lezzetli Tarifler uygulaması ile. 800.000’den fazla Denenmiş ve test edilmiş tarif her zaman yanınızda. Siz de hemen indirin.

Buğday Çorbası (bölünmüş) (kesmeyin veya kırmayın) 21.10.2022 00:02 tarihinde yayınlandı.

Bu sayfa 21.10.2022 00:03 tarihinde güncellenmiştir.

çorba tarifleri
Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın