medyauzmani.com
Daha az bileşen içeren yumuşak taban – Yemek Fikirleri

Daha az bileşen içeren yumuşak taban

Daha az malzemeyle pürüzsüz bir ekmek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Paketlerimizin içine ısıttığımız süt, su, şeker ve mayayı alıp mayanın içinde eriyene kadar 10 dakika bekliyoruz.
  2. Daha sonra yumuşak bir hamur elde etmek için yavaş yavaş tuz ve un ekleyin.
  3. Üzerini streç film ile kapatıp 1 saat mayalanmaya bırakalım ve hamuru 12 adet şekere bölelim.
  4. Merengimizi oklava yardımıyla unlayarak açalım, üzerini örtüp 10 dakika bu şekilde bekletelim.
  5. Orta ateşte ısıttığımız tavaya alıp sık sık karıştırarak pişiriyoruz.Üzerine tereyağı sürüp afiyetle yiyebilirsiniz. Kim deneyecekse eline sağlık.

Az malzemeli bazlama süngeri tarifi

Daha az bileşen içeren yumuşak taban
Daha az bileşen içeren yumuşak taban
Daha az bileşen içeren yumuşak taban
Daha az bileşen içeren yumuşak taban
Daha az bileşen içeren yumuşak taban
Daha az bileşen içeren yumuşak taban

En popüler mutfak ve ev eşyalarında kaçırılmayacak fırsatlar için tıklayın.

4 milyon kişi tarafından takip edilen Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

9 milyondan fazla kişi tarafından indirilen Lezzetli Tarifler uygulaması ile. 800.000’den fazla Denenmiş ve test edilmiş tarif her zaman yanınızda. Siz de hemen indirin.

Daha az bileşen içeren yumuşak taban 15.10.2022 17:52 tarihinde yayınlandı.

Bu sayfa 15.10.2022 17:53 tarihinde güncellenmiştir.

ekmek tarifleripasta tarifleri
Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın