KREP İÇİN

2 yumurta

120 ml su

120 ml süt

2 kaşık toz şeker

DÖNDÜRME TAVASI

Tereyağı

Tüm hamur malzemelerini geniş bir kaba koyun. İyice birleştirilene kadar iyice çırpın ve bir saat soğutun. Orta yapışmaz bir tavayı orta ateşte ısıtın. İçine 1 yemek kaşığı tereyağı koyun ve bir fırça ile her yerini ovalayın.

1 kepçe pankek hamurunu alıp tepsinin ortasına dökün. Tavayı hızlıca kenarına çevirin ve harcı yavaşça yayın. Orada baloncuklar oluşmaya başlayınca ters çevirin ve diğer tarafını pişirin. Her üç krepten sonra tavayı yağlayarak bu işleme devam edin.

ETİKETLER

Nefis Pankek Krep Tarifleri Kolay Pankek Tarifi Pankek Pankek Tarifi Pankek Tarifi ve Adımları