medyauzmani.com
Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı) – Yemek Fikirleri

Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)

  1. Öncelikle soğanı içi için hafif halkalar şeklinde ince dilimler halinde keselim.
  2. Geniş bir tavaya alalım, yağı bırakalım, orta ateşte kızarana kadar kızartalım.
  3. Kıymayı da ekleyip ara ara karıştırarak kavuralım, tuz ve baharatları ekleyip ocaktan alalım.
  4. Hamuru için un hariç tüm malzemeleri yoğurma kabına alıp karıştırıp unu da tam kıvamında ekleyelim, ölçü kaplarında değişebilir.
  5. Hamuru 5 eşit parçaya bölelim ve yuvarlak tepsiyi (40 cm çapında) yağlayalım.
  6. İlk tepsimizi hamurumuzu unlayarak açalım ve tepsiye yayalım, yeterince kıyma yayalım. İkinci pankekimizi de aynı şekilde açıp kıymanın üzerine koyalım. Hamur bitene kadar bu işlemi tekrarlayalım.
  7. Son kata harç eklemeyelim, kombiyi baklava dilimleri şeklinde keselim.
  8. Yumurta harcına yayıp 200 derece ısıtılmış fırında pişirelim kolay gelsin 🌹

Resimli Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı) tarifi

Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)
Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)
Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)
Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)
Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)
Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)
Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)
Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı)

En popüler mutfak ve ev eşyalarında kaçırılmayacak fırsatlar için tıklayın.

4 milyon kişi tarafından takip edilen Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

9 milyondan fazla kişi tarafından indirilen Lezzetli Tarifler uygulaması ile. 800.000’den fazla Denenmiş ve test edilmiş tarif her zaman yanınızda. Siz de hemen indirin.

Malatya Kümbesi Kıymalı (el yapımı) 14.10.2022 15:55 tarihinde yayınlandı.

Bu sayfa 14.10.2022 15:55 tarihinde güncellenmiştir.

pasta tarifleripasta tarifleri
Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın