medyauzmani.com
Son dakika: Tarak nedir, tarifi nasıl yapıyorsunuz? MasterChef’in Gündemi: Bir Deniz Tarakının Fiyatı Nedir? Tarakların tadı nasıl? – Yemek Fikirleri

Son dakika: Tarak nedir, tarifi nasıl yapıyorsunuz? MasterChef’in Gündemi: Bir Deniz Tarakının Fiyatı Nedir? Tarakların tadı nasıl?

Tarak birçok yemekte kullanılan bir üründür. Deniz tarağı, bazı çift kabuklu yumuşakçaların ortak adıdır. Bu kelime genellikle infona formunda yaşayan yenilebilir türleri tanımlamak için kullanılır. Infauna türleri hayatlarının çoğunu okyanus tabanındaki kumlara kısmen gömülü olarak geçirir. Ama tarak nasıl yapılır ve tadı nasıldır?

İstiridye tarifi

Sos malzemelerini bir kapta karıştırın ve tarakları sosun içine koyun. (Bunu birkaç saat önceden de yapabilirsiniz.)

Marine edip beklettiğiniz tarakların her iki tarafını da 2-2,5 dakika kızgın tavada kapatın.

Sosu servis tabağına yayın ve üzerine tarakları yerleştirin.

Tarakları chimichurri sos ile servis edebilirsiniz.

istiridye malzemeleri

6 istiridye
Sezon için:

500 ml zeytinyağı
2 çay kaşığı taze kekik
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı beyaz biber

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın