medyauzmani.com
su hamur işleri – Yemek Fikirleri

su hamur işleri

Su böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. 5 yumurtayı bir karıştırma kabına kırın, su ve tuzu ekleyip iyice karıştırın.
  2. Unu yavaş yavaş ekliyoruz hamur çok sert olmayacak ele yapışan bir hamur olacak hamuru yoğurup yoğuralım.
  3. 5 parçaya ayıralım ve dinlenmeye bırakalım.
  4. Hamurun 3’ü orta tabakada olacak, haşlanacak, alt ve üst hamur pişmeyecektir.
  5. Hamuru sırasıyla açalım, üç yufkayı rulo yapıp sarıcı üzerine koyalım.Kuru olmalı, tencereye su koyalım, tuz ekleyip kaynatmaya başlayalım, iç harcı hazırlayalım, tepsiyi erimiş sıvı yağdan yağlayalım. ve tereyağı karışımı 4.
  6. Hamuru kaynatmadan tepsiye koyalım, üzerine yağ kaşığı ile yağı yayalım ve harcın içinden çıkaralım.
  7. Hamuru dörde bölün ve 2 şeri kaynar suya koyun, 1,5 dakika kaynatın ve soğuk suya koyun.
  8. Hamurun suyunu sıkıp temiz bir bezle kurulayıp tepsiye dönüyoruz üzerine tereyağı ve harcı koyuyoruz bu şekilde 3 kez devam edip dördüncü katı açıp kaynatmadan üzerini kapatıyoruz.
  9. Tereyağını koyun ve ortasından şişmemesi için bir artı yapın, bir bıçak yardımıyla 180 derecelik fırında pişince ters çeviriyoruz.
  10. Diğer tarafı pişiriyoruz, afiyet olsun.

Resimli sulu pasta tarifi

su hamur işleri
su hamur işleri
su hamur işleri
su hamur işleri
su hamur işleri
su hamur işleri
su hamur işleri
su hamur işleri

En popüler mutfak ve ev eşyalarında kaçırılmayacak fırsatlar için tıklayın.

4 milyon kişi tarafından takip edilen Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

9 milyondan fazla kişi tarafından indirilen Lezzetli Tarifler uygulaması ile. 800.000’den fazla Denenmiş ve test edilmiş tarif her zaman yanınızda. Siz de hemen indirin.

su hamur işleri 23.10.2022 21:56 tarihinde gönderildi.

Bu sayfa 23.10.2022 21:56 tarihinde güncellenmiştir.

pasta tarifleripasta tarifleri
Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın