medyauzmani.com
Taş Kebap – Yemek Fikirleri

Taş Kebap

Taş Kebap tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Etimizi pişirerek yemeğimize başlıyoruz. Et küplerini düdüklü tencerede biraz zeytinyağı ile kapladıktan sonra üzerini geçecek kadar su ilave edin.
  2. Düdüklü tencerenin kapağını kapatın ve etin pişmesine izin verin.
  3. Etler haşlanırken patatesleri küp küp doğrayın ve teflon tavada az yağ ile biraz kızartın.
  4. Kızarmış patatesleri bir tabağa alıp yarım ay şeklinde doğradığımız havuçları aynı tencerede kızartıyoruz.
  5. Küp şeklinde doğradığımız soğanları ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.
  6. Soğanlar ve havuçlar pembeleşince salça, baharat, sarımsak, tuz ekleyin ve birkaç dakika kızartın.
  7. Kızarmış patatesleri ve eti (meyve suyu ile) ekleyin.
  8. Kaynattıktan sonra yemeğimizi 20 dakika dinlendirip servis edebiliriz. Afiyet olsun.

resimli tas kebap tarifi

kebap kasesi
kebap kasesi
kebap kasesi
kebap kasesi
kebap kasesi
kebap kasesi
kebap kasesi
kebap kasesi

En popüler mutfak ve ev eşyalarında kaçırılmayacak fırsatlar için tıklayın.

4 milyon kişi tarafından takip edilen Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

9 milyondan fazla kişi tarafından indirilen Lezzetli Tarifler uygulaması ile. 800.000’den fazla Denenmiş ve test edilmiş tarif her zaman yanınızda. Siz de hemen indirin.

Taş Kebap 25.10.2022 09:01 tarihinde yayınlandı.

Bu sayfa 25.10.2022 16:25 tarihinde güncellenmiştir.

Kebap tarifleriet yemekleri
Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın