medyauzmani.com
Zebra Sütlü Şeker / Bicolor Sütlü Şeker – Yemek Fikirleri

Zebra Sütlü Şeker / Bicolor Sütlü Şeker

  1. Petibör bisküviler rondoda öğütülür ve un haline getirilir. Büyük bir kase alın, üzerine eritilmiş tereyağı dökün ve iyice karıştırın.
  2. Bisküvi karışımının yarısını kare bir ızgara veya Bordo kalıbına dökün. Cam yardımı ile preslenir ve preslenir.
  3. Puding hazır olana kadar bisküvi tabanını soğutun. Vanilya hariç beyaz kısmın bileşenleri tencereye alınır.
  4. Siyah karışım için vanilya hariç gerekli malzemeler tencereye alınır ve ocağa alınır. Her ikisi de aynı anda sürekli karıştırılarak pişirilir. Kaynayıp gözleri karıştırdıktan sonra ocaktan alınır ve her ikisine de vanilya eklenip karıştırılır.
  5. Dolapta beklettiğimiz bisküvilerin tabanına bir kaşık siyah ve bir kepçe beyaz karışımı dökülür ve zebra keki ile aynı mantıkla kalıba dökülerek sütlü tatlımız hazırlanır.
  6. Oda sıcaklığına geldikten sonra en az 3-4 saat buzdolabına koyun ve iyice donana kadar dinlendirin. Son servisten önce kalan bisküvi karışımı tatlının üzerine dökülür ve üzeri düzeltilir.
  7. Dilimlenmiş ve servise hazır – Bıçağı temizliyorum ve pürüzsüz dilimler elde etmek için her dilimlediğimde ocakta biraz ısıtıyorum. Siz de bu şekilde zevkle zarif dilimler elde edebilirsiniz.

Fotoğraflı Zebra Sütlü Şeker / Bicolor Sütlü Şeker Tarifi

Zebra Sütlü Şeker / Bicolor Sütlü Şeker
Zebra Sütlü Şeker / Bicolor Sütlü Şeker
Zebra Sütlü Şeker / Bicolor Sütlü Şeker

En popüler mutfak ve ev eşyalarında kaçırılmayacak fırsatlar için tıklayın.

4 milyon kişi tarafından takip edilen Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

9 milyondan fazla kişi tarafından indirilen Lezzetli Tarifler uygulaması ile. 800.000’den fazla Denenmiş ve test edilmiş tarif her zaman yanınızda. Siz de hemen indirin.

Zebra Sütlü Şeker / Bicolor Sütlü Şeker 10.10.2022 tarihinde saat 15:39’da yayınlandı.

Bu sayfa 10.10.2022 15:40 tarihinde güncellenmiştir.

Sütlü tatlılartatlılar Tarifler
Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın